Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera…

Sekiranya anda ingin mengajukan sebarang persoalan atau pandangan tentang saya atau blog ini, bolehlah hubungi saya melalui Form di bawah ini. InsyaAllah, saya akan membalas persoalan anda secepat mungkin. Namun, sebagai manusia biasa, saya memohon maaf sekiranya saya lambat membalas persoalan anda. 

Terima Kasih atas sokongan dan kerjasama anda.

Anda ada Soalan ? Tanya Saya Terus Di Sini…

14 Responses

  1. My appologize Mike Loh, I don’t know to hack facebook. It’s not my expertise. Thank you for contacting me.

 1. Asalamualaikum azizul…
  Saya sudah kematian isteri 4 tahun lepas…saya mohon jasa azizul tolong saya untuk deletekan akaun facebook aruwah isteri saya….,sebb boleh di kaitkan mcm2….
  Saya harap cik Azizul dapat membantu saya…trima kaseh

  1. W’salam tuan Ali Muiz,

   Maafkan saya kerana tak dapat bantu kerana ia bukan kepakaran saya. Mungkin tuan boleh hubungi pihak Facebook sendiri. Maaafkan saya sekali lagi tuan.

  1. Wa’alaikumussalam tuan Hisyam. Saya cadangkan tuan dapatkan ilmu pembinaan website terlebih dahulu dan cari lah mentor yang sesuai untuk belajar. Inshaa Allah tuan akan berada di landasan yang betul nanti jika ada guru.

 2. Assalamualaikum Tuan, macam mana permulaan untuk berkecimpung dalam bidang website?minta jasa baik Tuan untuk beri tunjuk ajar kepada saya. domain and server dah ada tapi tak tahu nak mula macam mana.

 3. ASSALAMUALAIKUM COACH ZOOL MINTA MAAF SAYA TAK DAPAT
  SEBELUMNYA SAYA NAK UCAP TERIMAKSIH YE COACH ZOOL
  SEMOGA COACH ZOOL SIHAT

 4. hi.. ada fb telah yang telah dihack oleh orang.. gambar ditukar dan disebarkan pada kawan2.. tolong sangat2 mcm mna nk masuk smula.. berapa pon sy sanggup bayar

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge