Cara Mudah Download Video Dari YouTube

25 387

Salam hormat kepada semua,

cara mudah download video dari youtube

Artikel kali ini ringkas sahaja khas untuk anda yang gemar mendownload video dari YouTube. Satu perisian yang ringan dan mudah digunakan daripada downloader yang lain.

Mungkin ada yang telah mengetahui perisian ini dan mungkin ada yang belum tahu. Kalau yang belum tahu, perisian ini adalah yang terbaik untuk anda di mana ia senang digunakan dan boleh surfing terus daripada perisian tersebut tanpa buka browser lain.

youtube

Dan yang menariknya, perisian ini adalah percuma dan cuma memerlukan sekali klik sahaja untuk download video dari youtube.

Jadi, dapatkan perisian percuma untuk cara mudah download video dari youtube ini dengan MUAT TURUN DI SINI .

Sumber Asal : EddyTech

25 Comments
  1. phat says
    1. BroZooL says

      Sama-sama bro phat..=)

  2. naimulfirdaus says

    nak try gak la camni..thanks bro
    Artikel Terbaru naimulfirdaus | Dr Hassan Ali dipecat | PAS pecat Hassan Ali – pandangan sayaMy Profile

  3. chii says

    chii pun guna s/ware ni gak. mudah dan selamat..ehehe…

  4. chemie says

    saya download mau cuba dulu… tq

  5. Muhd Suhaily says

    Info yang menarik, selepas ini saya boleh menggunakannya.. TQ

  6. khairil says

    salam bro…lama tak singgah sini…nanti boleh saya try software ni..

  7. shah blogger says

    wahh nice bro. thanks for sharing. Kalo nak lajukan upload video cam ne lak>? nak uploaD KE u-tiup tu aku selalu masalah lmbt mcm x gerak lak

  8. suri says

    wah mmg terbaiklah ..rasa suri plk nak terbalik hik..hik…

  9. Ahmad Ijat says

    Saya try, memang lagi mudah dan cepat. Tq for the info bro. Terbaek!!!

  10. nuriz says

    selamat hari raya bro zool dgn kelauraga 🙂

  11. Paksu-IT says

    memang terbaik…. nice tips bro… nnt boleh cuba…

  12. Aidanatasya says

    Salam…..
    tq for share… aida guna idm je klu nak download video kat utube,

    1. Azizul says

      Kadang2 saya pun guna IDM gak aida..=)

  13. BM says

    laju ek bro?
    biasa download guna IDM je

    1. Azizul says

      Setakat yang saya guna laju gak ler..tapi lebih kurang cam IDM gak bro..ikut yg mana senang la..

  14. siti says

    npe bila sy klik utk muat turun yg bro bg tu, dia keluar note “this type of file can harm ur computer”..kenapa dan mngapa? tak faham..

    1. Azizul says

      Xtaula siti,orang lain download boleh jer..cuba lagi ek..kalau keluar gak this type of file can harm your comp,just continues jer..insyaAllah tak ada pa2..

  15. nuriz says

    sy still guna idm mudah je. tp xilisoft ni sy guna utk convert audio

  16. XLAWS says

    XLAWS rasa lagi senang kalo guna IDM.. Download pun laju.huhu

    1. Azizul says

      Pakai IDM pun ok gak bro..ikut yg mana selesa la,tapi beginner rasanya elok guna software ni lagi senang..

  17. yas says

    d/load dulu…hehehe
    sblm ni klau kat lappy aku guna real player je bro…

    1. Azizul says

      Guna ni lagi senang bro..=)

  18. Arya Putra says

    wah..terbaik la..kalau guna ni tanpa guna IDM, boleh ke?
    maknanya gantikan mass downloader default (IDM) kepada yang ini..
    laju tak?

    1. Azizul says

      Yap,xyah guna IDM bro..guna yg ni lagi mudah dan cepat..

Leave A Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge