in

Cara Mudah Download Video Dari YouTube

Salam hormat kepada semua,

cara mudah download video dari youtube

Artikel kali ini ringkas sahaja khas untuk anda yang gemar mendownload video dari YouTube. Satu perisian yang ringan dan mudah digunakan daripada downloader yang lain.

Mungkin ada yang telah mengetahui perisian ini dan mungkin ada yang belum tahu. Kalau yang belum tahu, perisian ini adalah yang terbaik untuk anda di mana ia senang digunakan dan boleh surfing terus daripada perisian tersebut tanpa buka browser lain.

youtube

Dan yang menariknya, perisian ini adalah percuma dan cuma memerlukan sekali klik sahaja untuk download video dari youtube.

Jadi, dapatkan perisian percuma untuk cara mudah download video dari youtube ini dengan MUAT TURUN DI SINI .

Sumber Asal : EddyTech

Written by BroZooL

Azizul Azami Ibrahim aka BroZooL mempunyai 19 tahun pengalaman dalam bidang programming yang merangkumi Laravel, Javascript, Kotlin, ASP.Net, HTML, PHP, C#, VB.Net. Pernah bekerja sebagai IT Manager di sebuah Syarikat Oil & Gas selama 6 tahun dan sekarang adalah Usahawan Internet sepenuh masa.

25 Comments

Leave a Reply
  1. wahh nice bro. thanks for sharing. Kalo nak lajukan upload video cam ne lak>? nak uploaD KE u-tiup tu aku selalu masalah lmbt mcm x gerak lak

  2. npe bila sy klik utk muat turun yg bro bg tu, dia keluar note “this type of file can harm ur computer”..kenapa dan mngapa? tak faham..

    • Xtaula siti,orang lain download boleh jer..cuba lagi ek..kalau keluar gak this type of file can harm your comp,just continues jer..insyaAllah tak ada pa2..

  3. wah..terbaik la..kalau guna ni tanpa guna IDM, boleh ke?
    maknanya gantikan mass downloader default (IDM) kepada yang ini..
    laju tak?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Sekadar Hiburan Hujung Minggu !

Sekadar Hiburan Hujung Minggu !

Terbangkan Gambar Di Facebook Anda!

Terbangkan Gambar Di Facebook Anda!