in

Bersedia Untuk Berperang!!

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera..

Jangan tiru aksi ini tau…=)

 

Written by BroZooL

Azizul Azami Ibrahim aka BroZooL mempunyai 19 tahun pengalaman dalam bidang programming yang merangkumi Laravel, Javascript, Kotlin, ASP.Net, HTML, PHP, C#, VB.Net. Pernah bekerja sebagai IT Manager di sebuah Syarikat Oil & Gas selama 6 tahun dan sekarang adalah Usahawan Internet sepenuh masa.

32 Comments

Leave a Reply
  1. Salam. tak baik gaduh sesama bloggers, nnt buruk padahnya. hehehe video hatricks.

    p/s: Number bertuah aku kat blog nih. 111

  2. nape kjap sgt xpuas la hehehe.. mnjadi tu efek tmbakan, cuba buat gna AE, pkai preset andrew kremer, buleh buat filem dah hehe..

    p/s: nk tnya, plugin apa yg bro pakai utk related post tu eik: TIPS GEMPAK LAGI tu.. kalu dgn linkwithin mana lg elok?

    • Sajer jer test bro..hehe.Kalau pakai After effect memang lagi best tapi ni pakai movie maker je ni untuk cuba try test..=)
      Em,plugin tu saya pakai WP-Thumbie..bro leh dapatkan di sini.. http://www.blogsdna.com/5038/wp-thumbie-wordpress-plugin-from-blogsdna-lab.htm
      Saya cuba pakai Link Within,tapi nampaknya tak berapa sesuai dengan theme ni sebab tu tukar ke plugin ni..
      nak kata mana lagi elok,dua2 ok kot bro,terpulang masing2lah yg mana sesuai..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Sekadar Hiburan Hujung Minggu !

Sekadar Hiburan Hujung Minggu !