32 Comments
  1. blogger newbie says

    hahaha. power2. muka serius je eik hahaha.

    Pandai edit 🙂

  2. Ahmad Ijat says

    Pakai movie maker jer? Nice bro…

    1. Azizul says

      Yap,pakai movie maker jer..saja2 nak test je bro..=)

  3. abrablog says

    main perang-perang la pulakk..

    1. Azizul says

      hehe…

  4. Juan says

    hahahaha, ko pakai software aper ni, aku pon nk buat

    1. Azizul says

      Tak pakai software apa pun bro,pakai movie maker dalam windows jer..=)

  5. Dulu Lain Sekarang Lain says

    Errkkk… menarik gitew.. mcm John Labu pon ada… Video kreatif bro..menarik 😀

    1. Azizul says

      Ni la Joe Labi bro..hehe

  6. Firdaus Kasim says

    aduss.. x dpt tgk video.. npe nie?

    1. Azizul says

      kenapa plak xdpt bro? orang lain leh tengok jer..=)

  7. herumi says

    Salam. tak baik gaduh sesama bloggers, nnt buruk padahnya. hehehe video hatricks.

    p/s: Number bertuah aku kat blog nih. 111

    1. Azizul says

      Nilah gaduh2 manja antara bloggers bro..=)
      Mana dapat no bertuah tu bro?

      1. Azizul says

        ooo..xperasan..no followers tu ek..thanx bro..

  8. yas says

    Hehehe…meh perang ngan John Yastro….:)

    1. Azizul says

      Ok brother John Yastro..kita start perang mulai hari ini..=)

  9. khairil says

    kreatif…

    1. Azizul says

      Thanx bro..=)

  10. Mr.Kerro says

    nape kjap sgt xpuas la hehehe.. mnjadi tu efek tmbakan, cuba buat gna AE, pkai preset andrew kremer, buleh buat filem dah hehe..

    p/s: nk tnya, plugin apa yg bro pakai utk related post tu eik: TIPS GEMPAK LAGI tu.. kalu dgn linkwithin mana lg elok?

    1. Azizul says

      Sajer jer test bro..hehe.Kalau pakai After effect memang lagi best tapi ni pakai movie maker je ni untuk cuba try test..=)
      Em,plugin tu saya pakai WP-Thumbie..bro leh dapatkan di sini..http://www.blogsdna.com/5038/wp-thumbie-wordpress-plugin-from-blogsdna-lab.htm
      Saya cuba pakai Link Within,tapi nampaknya tak berapa sesuai dengan theme ni sebab tu tukar ke plugin ni..
      nak kata mana lagi elok,dua2 ok kot bro,terpulang masing2lah yg mana sesuai..

  11. Jai says

    Xleh tgk video, ofis block… 🙂

    1. Azizul says

      Xper jai,kat umah boleh tengok lagi..=)

  12. Hafidz says

    saya suka buka website awak..thanx bro

    1. Azizul says

      Terima kasih bro..thanx singgah di sini..singgah di sini selalu…

  13. akuorgkmpng says

    hahaha…
    mcm james bond 007..

    1. Azizul says

      Hehe..

      1. MANUSIA BERFIKIR says

        suka blog u bro… 🙂

      2. Azizul says

        thanx..singgah2la selalu ek..

  14. zul says

    i like 🙂

    1. Azizul says

      Thanx bro…

  15. Ahmad Fikrizaman says

    keke.. after effect ke bro??

    1. Azizul says

      Bukan,pakai movie maker jer..hehe

Leave A Reply

Your email address will not be published.

CommentLuv badge

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.