KABELUPUKOM !

Assalamualaikum dan Selamat Sejahtera..

Mesti anda tak pernah dengarkan tajuk macam ni? hehe..Ni bukan nama bom tau dan ni bukan nama seseorang…=)

Inilah nama pendek bagi satu perkataan panjang iaitu “KASI BERSIH LU PUNYA KOMPUTER”…Tapi nama ni tak pernah orang guna, cuma masa zaman study dulu, di tempat BroZooL agak glamour nama ni di kalangan budak-budak komputer. Kami sendiri yang namakan teks panjang ni dengan nama ni agar senang nak panggil. Jadi, BroZooL nak kongsi dengan anda sekalian dan glamour kan semula nama ni..hehe.

Dengan nama KABELUPUKOM ini, BroZooL ingin memperkenalkan satu perisian yang amat berguna untuk membersihkan segala sampah-sampah di dalam komputer anda termasuk Melajukan Komputer anda. Perisian System Mechanic Professional ini bukan sahaja dapat membersihkan komputer anda, namun berupaya Melajukan Internet, Optimize Hardisk, Defrag RAM dan macam-macam lagi.

systemmechanic

BroZooL tak nafikan banyak di pasaran sekarang ini perisian-perisian yang seumpama ini, tapi BroZooL lebih suka menggunakan perisian ini yang senang dan mudah. Jika anda biasa menggunakan perisian lain, teruskan, tapi jika anda hendak cuba perisian ini, dengan segala hormatnya dipersilakan..=) 

Cubalah..baru anda tahu..=) Mesti anda akan rasa kelainan di komputer anda. Ingat KABELUPUKOM, ingat BROZOOL…=)

Dapatkan perisian ini DI SINI.

PERINGATAN
Semasa proses installation bermula, sila UNTICK pada Antivirus dan Firewall di dalam perisian ini kerana kita tidak perlukan Antivirus lain untuk install bersama. Serial No ada disertakan bersama di perisian ini.

Anda Suka Artikel ini? Jangan lupa klik “LIKE” dan tinggalkan komen anda yer…=)

TINGGALKAN JEJAK ANDA

comment-avatar

*

CommentLuv badge